Counter Strike BreakThrough Edition İndir – Full + Eklenti



Counter Strike 1.6 tabanlı farklı silahlar ve farklı modlar ile sıkılmadan oynayabileceğiniz
özel bir sürümdür.İster tek ve ya botlar ilede ve ya online arkadaş çevreniz ile keyifle,oynayınız.
Zeki arkadaşımızın, üzerinde, çalıştığı,oyundur öneririz.


Çıkış Tarihi: 2014+
Türü: Aksiyon, FPS
Dil: İngilizce(%95), Çince (%5)
Sürüm: 2.100.1+

Oyun İçeriği

107 Farklı Birincil Silah
19 Farklı İkincil Silah
23 Farklı Üçüncül Silah
10 Farklı El Bombası
48 Farklı Karakter (24/24)
14 Farklı Oyun Modu
76 Farklı Harita

 


Counter Strike 1.6 tabanlı farklı silahlar ve farklı modlar ile sıkılmadan oynayabileceğiniz
özel bir sürümdür.İster tek ve ya botlar ilede ve ya online arkadaş çevreniz ile keyifle,oynayınız.
Zeki arkadaşımızın, üzerinde, çalıştığı,oyundur öneririz.

Çıkış Tarihi: 2014+
Türü: Aksiyon, FPS
Dil: İngilizce(%95), Çince (%5)
Sürüm: 2.100.1 + Güncelleme ile 2.99 (Eski Silah Sistemi)

Önerilen Sistem
İşletim Sistemi: Windows 7 ve ya 8 8.1 10 11+ daha vb iyisi.
CPU: 1.3GHz+ veya muadil.
RAM: 1GB ve ya daha vb fazlası.
HDD: 2GB. disk+
VGA: 128MB ile OpenGL ve ekran kartı: DirectX9 desteği.
VCR: 2010 SP1. üst.


Nasıl Kurulur?
1. cs-bte-english-v2.100.1 isimli dosyayı kurun.
2. Güncellemeleri sırası ile oyunun kurulu olduğu klasöre atın ve değişiklikleri onaylayın. Güncelleme 3 için kurulum farklıdır. İçindeki nottan öğrenebilirsiniz. (Sorunsuz oynamak için güncelleme yapmak mecburidir.)
3. İsteğinize bağlı olarak eklentiler klasöründe bulunan eklentiyi kurabilirsiniz. Nasıl kurulduğu ve ne işe yaradığı örnekli olarak klasör içinde mevcuttur.
4. Eğer “Program Files” içerisine kurulum yaptıysanız oyun dosyasına girip “BTELauncher” uygulamasına sağ tık yapıp özellikler kısmına basın. Uyumluluk kısmından “Bu programı yönetici olarak çalıştırın.” seçeneğini işaretleyip “Uygula” ve “Tamam” seçeneklerine basın. Masaüstündeki ikondan oynamaya başlayabilirsiniz.


Nasıl Oynanır?
Açtığınızda karşınıza çıkan uygulama oyun değildir. İstemcidir. Açtığınız istemci hata vermediği ve kapatmadığınız sürece arka planda açık kalacaktır. Onu da kapatmak isterseniz sağ alttaki açık programlardan beyaz bir Counter Strike logosu bulun ve çift tıklayın. Karşınıza çıkan ekrandan “Çıkış” seçeneğine basıp kapatabilirsiniz veya yeni bir oyun oluşturabilirsiniz.(Bazen karşınıza çıkmayabilir. Alt+Tab ile açık programlar arasından geçiş yapabilirsiniz.) Daha anlaşılabilir olması için Counter Strike 1.6 menüsünün bire bir aynısı yapılmıştır. “Oyun Oluştur” ile istediğiniz oyun modunu ve haritayı seçip oynayabilirsiniz. Oyun modunu değiştirmek için yazının üstüne tıklayın. Harita seçiminde o mod ile uyumlu haritalar karşınıza çıkacaktır. Aşağıda bulunan bot ayarlarında “On/Off” işlevsel değildir. Botsuz oynamak isterseniz bot sayısını sıfır yapın. Bot zorluğu işlevseldir. Değiştirmek istediğiniz değerleri oyunu oluşturduktan sonra konsol üzerinden gerekli kodlar ile veya “H” tuşunu basıp değişiklikleri yapabilirsiniz. Konsola “restart” yazıp enter tuşuna bastıktan sonra oyun yeniden başlayacaktır ve yazdığınız ayarlar geçerli olacaktır. (Konsol Esc tuşunun altındaki ” tuşu ile açılmaktadır.)


Mod ve harita seçiminden sonra “Oluştur” seçeneği ile oyunu başlatabilirsiniz. Eğer bilgisayarınızda ilk kez Counter Strike 1.6 çalıştırıyorsanız ilk olarak internet erişim izni isteyecektir. Tikleri işaretleyip istediği izinleri verin. Açılan oyun ise menüde olacaktır ve ekran çok küçük açılacaktır. Sizden “CD Key” isteyecektir. Bütün hepsine büyük a (A) girip OK seçeneğine basın. Küçük ekrandaki sol taraftan oynamak istediğiniz çözünürlüğü “Ayarlar” kısmından girin ve kaydedin. Ayarları kaydettikten sonra oyun ekranı kapanacaktır.Eğer kapanmazsa “Çıkış” seçeneği ile çıkış yapın. Sağ alt kısımda yukarı ok tuşu ile açık programlar kısmından beyaz bir Counter Strike logosu varsa çift tıklayın (Eğer yoksa masaüstünden tekrar açabilirsiniz). “Oyun Oluştur” seçeneğinden oyunu tekrar başlatın. Açılacaktır. Oyun açıldığı zaman da otomatik sağ alta geçecektir.


Arkadaşlarımla Nasıl Oynarım?
Hem Lan hem de internet üzerinden oynayabilmek için öncelikle bütün bilgisayarların aynı oyunu kurması ve aynı güncellemeleri yapması gerekmektedir.
1. Lan üzerinden oynamak için yani aynı ağa bağlı iseniz bir bilgisayar “Oyun Oluştur” ile oyun oluşturun. Diğer bilgisayar ile “Normal Olarak Başlat” seçeneğine basın. Çıkan oyun ekranında “Sunucuları Bul” seçeneğine basıp “Lan” sekmesinden diğer bilgisayarın oluşturduğu oyuna girebilirsiniz.(Sunucuyu görmek için “Yenile” tuşuna basmanız gerekebilir.)


2. İnternet üzerinden oynamak için bütün bilgisayarlara “Radmin VPN” isimli programı indirmeniz gerekmektedir. Ücretsiz sunulan bir programdır. Arama motorunuza yazıp en üstte çıkan linkten indirebilirsiniz (Resmi Sitesi: radmin-vpn . com). Programı kurduktan sonra internet erişim isteğine izin verin. Program üzerinden yeni bir ağ oluşturun. Oluşturduğunuz ağın ismini ve şifresini arkadaşınıza verin. O da sizin ağınıza program üzerinden katılsın. Bağlantı göstergesi yeşil renkli ise bir sıkıntı yok demektir. Ağı oluşturan kişi önce “Oyun Oluştur” seçeneğinden oynamak istediğiniz oyun modunu ve haritayı seçin. Seçtikten sonra oyunu başlatmayın ve “İptal” ile o ekranı kapatın. “Çevrimiçi Sunucu Oluştur” seçeneğine basın. Seçtiğiniz haritanın aynısını seçin ve “IP Adresi” kısmını “Radmin VPN” üzerinde gözüken adresi yazınız. Diğer ayarları değiştirmeyiniz. “Sunucuyu Başlat” seçeneğine basın. Karşınıza bir cmd ekranı çıkacaktır ve internet erişimi isteyecektir. İzin verin. “Using default master” yazısını gördüğünüz zaman sunucu açılmış ve aktif demektir. Cmd ekranını aşağı indirin veya arkaya alın. Oynamanız için açık kalması gerekir. İki bilgisayarda da “Oyuna Katıl” seçeneği ile yazdığınız “IP Adresi” kısmında kullandığınız ip adresini yazıp girebilirsiniz. Konsol komutlarını cmd ekranı üzerinden yazabilirsiniz. Oyun içinden geçerli olmayacaktır.


Not
Eski silah sistemi dahilinde oynayabileceğiniz silahlar ve karakterler aktif edilmiştir. Aktif edilmeyenler ya oyunda hataya sebep vermektedir ya da benzerleri oldukları için eklenmemiştir. Stabil bir şekilde oynamak mümkündür. Hatalar ve kapanmalar olması gayet normaldir. Yaşadığınız sorunu ve isteğinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.





Counter Strike BreakThrough Link1 


Güncelleme indir




 

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
"İnsanda Güzel Olan Yüzdür Yüzde Güzel Olan Gözdür. Ama İnsanı İnsan Yapan, "Ağzından Çıkan Sözdür"
Windows 10 Tüm Sürümler İndir – Tek DVD 2022 – İso Türkçe Snake Pass İndir – Full PC Macera Oyunu Türkçe
Copyright @ 2024 www. Fullprogramlarindir .net/ Tüm Hakları Saklıdır. Bilgi Telif Hakkı veya DMCA mail iletişim: bilgiabuse@gmail. com