Anno 1800 Complete Edition İndir – Full


Anno 1800 Complete Edition İndirilk aşamalarında düz bir şehir kurma oyununa benziyor. Anno 1800’de ilerlemek 2 şeye bağlı nüfus artışı ve vatandaşlarınızın ihtiyaç ve isteklerini karşılama. Anno 1800 oyununda her “sınıf” ın karşılamanız gereken farklı gereksinimleri vardır. Örneğin, çiftçiler geçimlerini sağlamak için sadece kıyafetlere ve balığa ihtiyaç duyarlar. Schnapps olarak damıtılabilecek dönümlerce patates tarlasına ihtiyacınız olacak ve aynı zamanda tüm çiftliklerin bir pub’a şaşırtıcı bir mesafede olmasını sağlayacak.

Bu ihtiyaçları ne kadar iyi karşılarsanız, köyünüzün evlerini o kadar çok insan doldurur. Bir çiftlik evi maksimum nüfusa ulaştığında, bir sonraki vatandaş sınıfına, yani işçilere ev sahipliği yapacak şekilde yükseltilebilir. Bu, yerleşim yerinizin bir sonraki evrim aşamasının kilidini açar ve tuğla fabrikası ve bira fabrikaları gibi daha gelişmiş binalar inşa etmenize olanak tanır. Bununla birlikte, işçiler ihtiyaç ve isteklerinde çok daha titizdirler ve sabun talep edecek kadar ileri giderler.


Gereken minimum Donanım:

  • İşlemci: Intel i5-4460 – 3.2 Ghz ya da AMD Ryzen3 1200 – 3.1 Ghz veya üstü
  • GPU: Nvidia GTX 670 – 2 GB ya da AMD Radeon R9 270X – 2 GB ve ya üstü
  • RAM: 8 GB+ veya üstü


Paylaşmak Güzeldir
Yazar
"İnsanda Güzel Olan Yüzdür Yüzde Güzel Olan Gözdür. Ama İnsanı İnsan Yapan, "Ağzından Çıkan Sözdür"
Alien vs Predator 2 PC İndir – Full + Hile Mad Games Tycoon İndir Full PC Türkçe
Copyright @ 2024 www. Fullprogramlarindir .net/ Tüm Hakları Saklıdır. Bilgi Telif Hakkı veya DMCA mail iletişim: bilgiabuse@gmail. com